Vi tar alle typer
anleggsgartnertjenester.

Grønne fingre

Curator tilbyr anleggsgartnertjenester som omfatter alt fra planlegging og design av hager og utendørsområder til vedlikehold og pleie av planter, trær, plener og blomsterbed.
Typiske oppgaver som planting, beskjæring og felling av busker og trær, plenklipping, ugressbekjempelse, gjødsling, og generell hagepleie løser Curator for deg.

Våre anleggsgartnertjenester tilbys både til private huseiere og til bedrifter, offentlige parker, boligområder, og kommersielle eiendommer. Med Curator på laget er det lett å vedlikeholde vakre utendørsområder, alt du trenger er en go-kar eller go-pi fra Curator.

Produkter og tjenester

Plenvedlikehold
Profesjonelt plenvedlikehold holder hagen din frodig og pen. Vi tilbyr klipping, gjødsling og ugresskontroll for en sunn og vakker plen som skaper et innbydende utemiljø.
Trefelling
Trefellingstjenesten vår gir trygg fjerning av trær på eiendommen din. Med fokus på sikkerhet og nøyaktighet, sørger vi for effektiv fjerning av trær uten skade på omkringliggende strukturer.
Hekk trimming

Vår hekktrimmingstjeneste gir din eiendom et velstelt utseende. Vi skaper symmetriske og velpleide hekker, som gir privatliv og estetisk appell til din utendørs plass.

Sprøyting mot ugress

Frigjør hagen din fra ugress med å benytte deg av vår tjeneste med sprøyting av ugressmiddel. Effektiv og skånsom behandling sikrer en sunn og vakker hage, samtidig som den reduserer behovet for manuell ugressbekjempelse.

Gjødsling
Få en frodig og sunn hage ved å benytte vår tjeneste for gjødsling. Næringsrik gjødsel på riktig tidspunkt bidrar til å fremme vekst og skape et grønt og innbydende utemiljø.
Beskjæring
Gi busker og trær den beste omsorgen med vår beskjæringstjeneste. Våre erfarne hagearbeidere sikrer sunn vekst, estetisk appell og sikkerhet for din eiendom, slik at den ser tiltalende ut året rundt.