Vi tar alle typer
mureroppdrag.

Murertjenester

Curator tilbyr mur, flis og våtroms arbeidet på nybygg og rehabilitering av eksiterende bygg i henhold til regelverk. Det være seg muring av fasader i teglstein, natursteinarbeider, og flislegging av våtrom. Vi tilbyr pipe-rehabilitering og alt av ildsted og montering av ovner og peiser. Vi har ansvarsrett og lokal godkjenning, ta kontakt for spørsmål vedrørende ditt prosjekt.

Produkter og tjenester

Pipe

Piperehabilitering er avgjørende for å opprettholde sikkerheten og effektiviteten til peisen din. Gjennom profesjonell reparasjon og oppgradering av pipen, forhindrer dette skader, sikrer god trekk, og reduserer risikoen for brann. Med riktig vedlikehold kan du nyte en trygg og velfungerende peis i lang tid.

Ildsted og peis

Våre eksperter sikrer riktig installasjon og murarbeide for ditt nye ildsted og peis. Erfarne fagfolk sikrer riktig installasjon, optimal trekk og samsvar med alle sikkerhetsforskrifter. Nyt komforten og sjarmen med en ny peis, skreddersydd for ditt hjem.

Natursteinsarbeid

Vårt dyktige team skaper tidløse og elegante strukturer, fra støttemurer til peiser og fasader. Med vår ekspertise og lange erfaring med naturmaterialer, skaper vi varige og imponerende løsninger som forbedrer enhver utendørs eller innendørs plass.

Nybad

Etabler et flott og nytt bad ved bruk av våre eksperter innen våtrom. Vi tar ansvar for hele prosessen, fra planlegging til ferdigstillelse, og sikrer høy kvalitet og samsvar med alle byggeforskrifter. Med oss kan du trygt realisere drømmebadet ditt uten bekymringer.

Rehabilitering av bad

Drømmer du om å rehabilitere badet? Vi tar ansvar for hele prosessen, fra riving til ferdigstillelse, og sikrer høy kvalitet og samsvar med alle byggeforskrifter. Med vår ekspertise får du et moderne og funksjonelt bad du vil elske å bruke.

Flislegging

Få profesjonell flislegging for vakre og funksjonelle våtrom og uteområder. Vår ekspertise sikrer holdbare og estetisk tiltalende løsninger. Med et bredt utvalg av fliser og skreddersydde design, kan vi forvandle ethvert rom til et imponerende og praktisk miljø.