Vi tar alle typer
overflatebehandlings oppdrag.

Overflatebehandling fra A til Å

Overflatebehandlingstjenester omfatter ulike prosesser som brukes til å forbedre og beskytte overflater av ulike materialer.

Curator leverer alt innen maling, både innendørs og utendørs maling samt linolje, microsement, nyetablering og renovering av bad, tapet, gulvbelegg og tepper.

Målet med overflatebehandling er å forbedre estetikken, øke holdbarheten og beskytte mot korrosjon, slitasje, råte og andre former for skade.

Ved å velge riktig overflatebehandlingstjeneste kan man forlenge levetiden til materialene og redusere behovet for hyppig vedlikehold.

Produkter og tjenester

Innvendig & utvendig maling
Forny ditt hjem eller sameie med maletjenestene fra Curator. Med grundig forberedelse og presisjon leverer våre malere vakre resultater både innvendig og utvendig, og gir ditt hjem et friskt og tiltalende utseende.
Alt innen gulvbelegg, tepper
Få et nytt utseende og komfort til hjemmet ditt med våre profesjonelle teppe og gulvleggere. Vi tilbyr presis installasjon av høykvalitets tepper og gulvbelegg som forbedrer estetikken, akustikken og atmosfæren i ethvert rom.
Våtrom
Perfeksjoner ditt våtrom med maling eller våtromsplater. Med fokus på holdbarhet og estetikk gir vi et vakkert og beskyttet miljø som motstår fuktighet og ser fantastisk ut.
Linolje maling
Oppdag fordelene med linoljemaling for ditt prosjekt. Med sin holdbarhet, miljøvennlighet og vakre finish, gir linoljemaling en tidløs og elegant utseende som varer lenge og beskytter overflaten.
Mikrosement

Opplev fordelene med mikrosement: slitesterkt, vanntett og allsidig. Perfekt for gulv, vegger og benkeplater. Med en glatt og moderne finish, gir det et stilfullt utseende til ethvert rom.

Tapet
Skap karakter og stil i hjemmet, eller på kontoret, med tapeter. Tapet er i vinden som aldri før, og våre eksperter kan montere den tapeten du ønsker for å gi rommet ditt et unikt preg.
Fargeveiledning
Få profesjonell fargerådgivning for ditt prosjekt. Våre eksperter hjelper deg med å velge riktige farger og kombinasjoner, slik at du kan skape et harmonisk og tiltalende miljø.