Vårt team med go-karer og go-pier har bred kompetanse.

 

Curator service

Vi tilbyr alt av tak og fasade-og gårdsvask. Vi kan også bistå med overvannskontroll som rensing av takrenner og nedløp. Det er mulig å etablere serviceavtaler for sameier, borettslag og gårdeiere på tjenester som dette, slik at byggene blir i varetatt på en driftsikker måte. Vi tar også enkelt oppdrag så ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Produkter og tjenester

Takvask
En ren takflate forbedrer ikke bare hjemmets utseende, men beskytter også mot skader og forfall, forlenger takets levetid, reduserer energikostnader og forebygger potensielle lekkasjer. Takvask er derfor en viktig investering for hjemmets strukturelle integritet og langsiktige verd.
Overvannskontroll
Overvannskontroll er avgjørende for å håndtere og redusere risikoen for oversvømmelser og vannskader. Gjennom effektive tiltak som dreneringssystemer, regnbed og permeable overflater kan overvannskontroll bidra til å beskytte din eiendom.
Fasadevask
Fasadevask er essensielt for å bevare bygningens utseende og materialers kvalitet. Ved å fjerne skitt og mugg forhindrer det skader, og forlenger fasadens levetid. Regelmessig vedlikehold sparer både tid og penger ved å forebygge kostbare reparasjoner og bevare eiendommens verdi.
Gårdvask
En grundig gårdsvask fornyer utemiljøet ved grundig rengjøring av asfalt, brostein og andre overflater. Ved å fjerne smuss, alger og annet avfall, forbedrer det både estetikk og sikkerhet på eiendommen, og forlenger levetiden til overflatene
SOME - media
Mangler din bedrift engasjerende visuelt innhold på Sosiale medier? Vi har ekspertisen du trenger for å fange oppmerksomheten til målgruppen din. Vi kan bistå med å formidle merkevarens historie, fremme produkter og tjenester, øke følgerskaren og generere interesse og interaksjon blant brukerne på dine sosiale plattformer.
Flyttehjelp
Flyttehjelp gjør prosessen enklere og mer effektiv. Vi har erfaring i både små og store flyttinger, og tar oss av alt fra pakking til transport og utlasting, som sparer deg tid og energi. Med riktig utstyr sikrer flyttehjelp en stressfri opplevelse, slik at du kan fokusere på å bosette deg i ditt nye hjem.